
مدیر جهاد کشاورزی آمل از تولید بیش از ۳۶ هزار تن گوشت سفید در مرغداریهای این شهرستان در نیمه نخست امسال خبر داد.

مدیر جهاد کشاورزی آمل از تولید ۳۶۴۶۰ تن گوشت سفید در ۲۷۲ واحد مرغ گوشتی این شهرستان در نیمه نخست سال ۱۴۰۴ خبر داد
هادیزاده گفت: در نیمه نخست سال جاری (۱۴۰۴)، ۲۷۲ واحد مرغداری فعال گوشتی با شش میلیون قطعه ظرفیت جوجه ریزی در شهرستان آمل، مجموعاً ۳۶ هزار و ۴۶۰ تن گوشت سفید تولید کردهاند.
وی این موفقیت را حاصل تلاش و همت مرغداران، نظارتهای مستمر دامپزشکی و همراهی و برنامهریزی دقیق بخش دولتی دانست و افزود: این حجم از تولید، نه تنها سهم بسزایی در تأمین نیازهای پروتئینی داخلی استان و کشور دارد، بلکه نشان از پتانسیل بالای شهرستان آمل در بخش کشاورزی و دامپروری دارد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل با اشاره به اشتغالزایی مستقیم و غیرمستقیم این واحدها، خاطرنشان کرد: صنعت مرغداری به عنوان یکی از محورهای توسعه اقتصادی شهرستان، زمینه اشتغال تعداد زیادی از هموطنان را فراهم کرده است.
هادیزاده بر تداوم حمایتهای فنی و تسهیلاتی از مرغداران برای افزایش بهرهوری و حفظ سلامت محصول تأکید کرد و گفت: هدف ما در ادامه، افزایش کیفی تولید، ارتقای استانداردهای واحدها و توسعه پایدار این صنعت مهم است.
دسته بندی:
برچسب ها:
0